Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Hinaus Sjöberg nostaa kuorma-auton ojasta

Kuorma-autojen ja bussien hinauspalvelut

Kun raskaan kaluston ajoneuvo, kuten kuorma-auto tai bussi, kohtaa ongelmia tien päällä, hinauspalvelu on elintärkeä. Meidän hinauspalvelumme tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan. Ensinnäkin, toimimme 24/7, mikä tarkoittaa, että apu on aina saatavilla, olipa kyseessä arki, viikonloppu tai pyhäpäivä. Tämä jatkuva saatavuus varmistaa, että kuorma-autojen hinauspalvelut ja bussien hinauspalvelut ovat aina käden ulottuvilla.

Toiseksi, hinauskalustomme on monipuolinen ja kattava. Meillä on 14 hinaus- ja autonkuljetusautoa, jotka pystyvät käsittelemään kaikenlaisia ajoneuvoja henkilöautoista traktoreihin. Tämä monipuolisuus tarkoittaa, että voimme tarjota raskaan kaluston tiepalvelut tehokkaasti ja turvallisesti. Lisäksi kokeneet ja ammattitaitoiset kuskimme varmistavat, että hinauspalvelu suoritetaan ammattimaisesti ja nopeasti.

Näin hinauspalveluprosessi toimii

Hinauspalveluprosessi alkaa yhteydenotolla. Kun tarvitset hinauspalvelua, voit soittaa päivystysnumeroomme milloin tahansa. Tämän jälkeen annamme sinulle ohjeet ja kysymme tarvittavat tiedot ajoneuvostasi ja sen sijainnista. Tämä auttaa meitä valmistautumaan ja varmistamaan, että hinaus sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Seuraavaksi lähetämme hinausauton paikalle. Hinaus Sjöberg Oy:n kalusto on varusteltu kaikilla tarvittavilla työkaluilla ja nostoraudoilla, joten voimme hoitaa hinauksen tehokkaasti. Kun hinausauto saapuu paikalle, kuskimme arvioi tilanteen ja ryhtyy toimenpiteisiin. Ajoneuvo hinataan valitsemaasi paikkaan, kuten korjaamolle tai varikolle. Tämä prosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman nopea ja vaivaton, jotta pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian.

Miksi valita meidän hinaustiimimme?

Meidän hinaustiimimme erottuu monella tavalla. Ensinnäkin, kokeneet ammattikuskimme ovat erikoistuneet raskaan kaluston hinauksiin. Tämä tarkoittaa, että heillä on tarvittava osaaminen ja kokemus käsitelläkseen kuorma-autojen hinauspalvelut ja bussien hinauspalvelut turvallisesti ja tehokkaasti. Lisäksi, toiminta-alueemme kattaa koko Läntisen Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun, joten olemme aina lähellä, kun tarvitset apua.

Toinen merkittävä etu on kalustomme monipuolisuus. Meillä on useita raskashinausautoja, jotka pystyvät käsittelemään erilaisia ajoneuvoja ja tilanteita. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi, tarjoamme myös muita palveluita, kuten konekuljetuksia ja käynnistysapua, joten voimme auttaa monenlaisissa tilanteissa.

Näin tilaat raskaan kaluston hinauksen

1. Ota yhteyttä

Tee tilaus tai kysy lisätietoja 24/7 soittamalla päivystysnumeroomme 020 787 000. Jos asia ei ole kiireinen, tavoitat meidän myös sähköpostitse: tilaukset@autonkuljetus.fi.

2. Anna hinattavan kaluston tiedot

Kerro meille tiedot ajoneuvosta ja tilanteesta:

  • Millaisesta ajoneuvosta on kyse?
  • Mikä on ongelmana?
  • Mikä on ajoneuvon tai yhdistelmän omapaino sekä kokonaispaino?
  • Onko kyydissä kuormaa ja asettaako kuorma vaatimuksia toimenpiteelle?
  • Missä osoitteessa ajoneuvo sijaitsee?

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Kuorma-autojen ja bussien hinauspalvelut
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4796 reviews.

10/10

★★★★★
10/10
- Markus

Hyvä palvelu7

★★★★★
Nopea ja ystävllinen palvelu
- Markku sirviö

Hinaus

★★★★★
Mukavaa palvelua, hinaus hoituu nopeasti ja vaivattomasti!
- Minna

Tyhjentynyt rengas

★★★★★
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja asiantuntevaa. ☺️
- Sonja Pellikka-Sunnari

Reasonable and reliable

★★★★★
The service is top quality and very committed. I am happy to be able to use your services Much appreciated
- Joe

10+

★★★★★
- Nea
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0