Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.

Mitä tehdä kun auto jää tielle?

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa auto jää tielle ja et tiedä mitä tehdä? Tämä on stressaava ja usein vaarallinen tilanne, mutta oikeilla toimilla voit varmistaa sekä oman että muiden tiellä liikkujien turvallisuuden. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä tehdä, kun auto hajoaa kesken matkan.

Hätätilanteessa toimiminen

Ensimmäinen askel, kun auto jää tielle, on pysyä rauhallisena. Panikointi voi johtaa virheisiin, jotka voivat pahentaa tilannetta. Jos mahdollista, yritä siirtää auto pois ajokaistalta, esimerkiksi tien pientareelle tai levähdyspaikalle. Tämä vähentää riskiä, että muut autot törmäävät sinuun.

Kun olet saanut auton turvalliseen paikkaan, kytke hätävilkut päälle. Tämä varoittaa muita tiellä liikkujia siitä, että autosi on pysähtynyt. Jos sinulla on varoituskolmio, aseta se vähintään 100 metrin päähän autosta, jotta muut kuljettajat näkevät sen ajoissa.

Muista myös pukea heijastinliivi päälle, jos joudut poistumaan autosta. Tämä parantaa näkyvyyttäsi erityisesti pimeällä tai huonossa säässä. Näin voit varmistaa, että muut tiellä liikkujat huomaavat sinut ajoissa.

Ota yhteys tiepalveluun

Kun olet varmistanut oman ja muiden turvallisuuden, seuraava askel on ottaa yhteys tiepalveluun. Me Hinaus Sjöberg Oy:ssä tarjoamme 24/7 hinauspalvelua, joten voit soittaa meille mihin tahansa vuorokauden aikaan. Kerro meille kuka olet, missä olet ja millainen tilanne on kyseessä.

On tärkeää antaa tarkat tiedot sijainnistasi ja autostasi. Tämä auttaa meitä löytämään sinut nopeasti ja tarjoamaan parasta mahdollista apua. Kerro myös, mihin haluat auton hinattavan, esimerkiksi lähimpään korjaamoon tai kotiisi.

Useimmissa tapauksissa vakuutusyhtiösi kattaa hinauksen kustannukset. Muista mainita vakuutusyhtiösi tiedot, jotta voimme laskuttaa suoraan heitä. Tämä vähentää paperityötä ja nopeuttaa prosessia.

Vinkkejä turvalliseen odottamiseen

Kun odotat tiepalvelun saapumista, on tärkeää pysyä turvassa. Jos mahdollista, pysy autossa ja pidä ovet lukittuina. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet vilkkaalla tiellä tai syrjäisellä alueella. Jos joudut poistumaan autosta, tee se varovasti ja pysy kaukana liikenteestä.

Pidä puhelin lähelläsi ja varmista, että se on ladattu. Näin voit pitää yhteyttä tiepalveluun ja antaa heille lisätietoja tarvittaessa. Jos sinulla on hätätilanteessa tarvittavia tarvikkeita, kuten vettä, viltti tai ensiapupakkaus, pidä ne käden ulottuvilla.

Jos odotus venyy, yritä pysyä rauhallisena ja kärsivällisenä. Tiepalvelu tekee parhaansa saapuakseen paikalle mahdollisimman nopeasti. Muista, että turvallisuus on aina etusijalla.

Auton hinauksen järjestäminen

Kun tiepalvelu saapuu paikalle, he arvioivat tilanteen ja päättävät, tarvitaanko hinausta. Jos auto on hinattava, he auttavat sinua järjestämään sen. Me Hinaus Sjöberg Oy:ssä tarjoamme monipuolisia hinauspalveluita, jotka kattavat kaiken henkilöautoista raskaisiin ajoneuvoihin.

Hinausauton tilaaminen on helppoa. Soita meille ja kerro tilanteestasi. Me neuvomme sinua puhelimessa ja varmistamme, että kaikki sujuu mutkattomasti. Voimme hinata autosi suoraan merkkihuoltoon tai muuhun haluamaasi paikkaan.

Joskus hinausta ei edes tarvita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy arvioimaan ja korjaamaan monenlaiset viat tien päällä. Tarjoamme myös apua oven avaamisessa ja apuvirtaa käynnistykseen.

Kun auto jää tielle, on tärkeää toimia nopeasti ja turvallisesti. Ota yhteys tiepalveluun, varmista oma ja muiden turvallisuus ja järjestä tarvittaessa hinaus. Me Hinaus Sjöberg Oy:ssä olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa auton hätätilanteissa.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Mitä tehdä kun auto jää tielle?
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4796 reviews.

10/10

★★★★★
10/10
- Markus

Hyvä palvelu7

★★★★★
Nopea ja ystävllinen palvelu
- Markku sirviö

Hinaus

★★★★★
Mukavaa palvelua, hinaus hoituu nopeasti ja vaivattomasti!
- Minna

Tyhjentynyt rengas

★★★★★
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja asiantuntevaa. ☺️
- Sonja Pellikka-Sunnari

Reasonable and reliable

★★★★★
The service is top quality and very committed. I am happy to be able to use your services Much appreciated
- Joe

10+

★★★★★
- Nea
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0