Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Hinaus Sjöberg palvelee 24/7

Miten toimia jos vakuutusyhtiösi kattaa hinauksen?

Kun kohtaat onnettomuuden tai autosi hajoaa tien päällä, ensimmäinen askel on varmistaa oma ja muiden turvallisuus. Siirrä ajoneuvo mahdollisuuksien mukaan turvalliseen paikkaan, kuten tien reunaan tai levähdysalueelle. Käytä hätävilkkuja ja aseta varoituskolmio näkyvälle paikalle varoittamaan muita tienkäyttäjiä.

Seuraavaksi on tärkeää arvioida tilanne ja selvittää, tarvitsetko hinauspalvelua. Jos autosi ei käynnisty tai on vaurioitunut niin, ettei sitä voi ajaa, on aika ottaa yhteyttä tiepalveluun. Hinaus Sjöberg Oy tarjoaa 24/7 hinauspalvelua, joten voit luottaa siihen, että apu on aina saatavilla.

Kuinka ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön?

Kun olet varmistanut turvallisuuden ja arvioinut tilanteen, seuraava askel on ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöösi. Useimmilla vakuutusyhtiöillä on hätäpalvelunumero, johon voit soittaa saadaksesi ohjeita ja apua. Vakuutusyhtiösi voi myös auttaa sinua järjestämään hinauksen, jos se kuuluu vakuutuksesi piiriin.

Kun soitat vakuutusyhtiöösi, kerro heille tarkasti, mitä on tapahtunut ja missä olet. Tämä auttaa heitä arvioimaan tilanteen ja antamaan sinulle parhaan mahdollisen avun. Muista myös kysyä, mitä asiakirjoja ja tietoja tarvitset hinauksen korvaushakemusta varten.

Mitkä tiedot tarvitset hinauksen korvaushakemukseen?

Kun haet korvausta hinauksesta vakuutusyhtiöltäsi, on tärkeää, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ja asiakirjat valmiina. Yleensä tarvitset seuraavat tiedot:

  • Vakuutusnumero
  • Onnettomuuden tai vian tapahtumapaikka ja -aika
  • Ajoneuvon rekisterinumero
  • Hinauspalvelun tarjoajan tiedot ja lasku

Vakuutusyhtiösi saattaa pyytää myös lisätietoja, kuten valokuvia vaurioista tai poliisiraporttia, jos onnettomuus on ollut vakava. Varmista, että kaikki tiedot ovat oikein ja täydelliset, jotta korvaushakemus käsitellään mahdollisimman nopeasti.

Yleisimmät syyt, miksi vakuutus ei kata hinausta

Vaikka useimmat vakuutukset kattavat hinauksen, on tilanteita, joissa vakuutus ei välttämättä korvaa kustannuksia. Yksi yleisimmistä syistä on se, että hinaus ei kuulu vakuutusehtoihin. On tärkeää tarkistaa vakuutusehdot huolellisesti ja varmistaa, että hinauspalvelu sisältyy vakuutukseesi.

Toinen yleinen syy on se, että hinauksen tarve johtuu omasta huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä, kuten polttoaineen loppumisesta tai avainten unohtamisesta autoon. Tällaisissa tapauksissa vakuutusyhtiö voi katsoa, että hinaus ei ole välttämätön, ja kieltäytyä korvaamasta kustannuksia.

Vaihtoehdot, jos vakuutus ei kata hinausta

Jos vakuutuksesi ei kata hinausta, sinulla on silti useita vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä paikalliseen hinauspalveluun, kuten Hinaus Sjöberg Oy, joka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista apua ympäri vuorokauden. Meidän kokeneet kuskimme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa hinaus- ja kuljetustarpeissa.

Toinen vaihtoehto on liittyä tiepalvelujärjestöön, joka tarjoaa jäsenilleen erilaisia etuja, kuten hinauksen ja tiepalvelun. Tällaiset järjestöt voivat olla hyödyllisiä erityisesti paljon ajaville, sillä ne tarjoavat kattavaa tukea ja apua tien päällä.

Muista myös, että joissakin tapauksissa voit neuvotella hinauksen hinnasta suoraan hinauspalvelun tarjoajan kanssa. Hinaus Sjöberg Oy tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja joustavat maksuvaihtoehdot, joten voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua ilman yllättäviä kustannuksia.

Auto jättää, Sjöberg ei

Olemme toimineet hinaus- ja autonkuljetusalalla jo 1950-luvulta asti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Kalustoomme  kuuluu 25 hinausautoa, 4 raskaan kaluston hinausautoa ja 17 autonkuljetusautoa. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella yli 20 henkilöä ja luottoluokituksemme on AAA.

Lue lisää meistä >>

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Miten toimia jos vakuutusyhtiösi kattaa hinauksen?
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4796 reviews.

10/10

★★★★★
10/10
- Markus

Hyvä palvelu7

★★★★★
Nopea ja ystävllinen palvelu
- Markku sirviö

Hinaus

★★★★★
Mukavaa palvelua, hinaus hoituu nopeasti ja vaivattomasti!
- Minna

Tyhjentynyt rengas

★★★★★
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja asiantuntevaa. ☺️
- Sonja Pellikka-Sunnari

Reasonable and reliable

★★★★★
The service is top quality and very committed. I am happy to be able to use your services Much appreciated
- Joe

10+

★★★★★
- Nea
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0