Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
hinausautot ja kuljetettava auto

Miten Hinaus Sjöberg Oy hoitaa auton hinauksen?

Kun auto hajoaa tien varteen, ensimmäinen ajatus on usein, kuinka nopeasti ja luotettavasti hinauspalvelu saapuu paikalle. Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Asiakaspalvelumme on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, mikä takaa sen, että apu on aina lähellä, olipa kyseessä arki, viikonloppu tai pyhäpäivä. Tämä jatkuva saatavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka erottaa meidät muista hinauspalveluista.

Asiakaspalvelumme ei rajoitu pelkästään nopeaan reagointiin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi koko prosessin ajan. Tämä saavutetaan ystävällisellä ja ammattitaitoisella palvelulla, jossa jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja heidän tarpeensa huomioidaan tarkasti. Tavoitteenamme on, että jokainen asiakas kokee saavansa parasta mahdollista palvelua, joka ylittää heidän odotuksensa.

Hinauksen vaiheet ja prosessi

Auton hinaus on monivaiheinen prosessi, joka alkaa asiakkaan yhteydenotosta. Ensimmäisessä vaiheessa keräämme tarvittavat tiedot, kuten auton sijainnin, ongelman luonteen ja mahdolliset erityistarpeet. Tämä auttaa meitä valmistautumaan tehtävään ja varmistamaan, että oikea kalusto ja välineet ovat käytettävissä. Tämän jälkeen hinausauto lähetetään paikalle mahdollisimman nopeasti.

Kun hinausauto saapuu paikalle, kuljettajamme arvioi tilanteen ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Tämä voi sisältää auton nostamisen hinausautoon, renkaan vaihdon tai muun tarvittavan avun. Kuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita, mikä takaa sen, että työ suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Lopuksi auto kuljetetaan sovittuun kohteeseen, olipa se sitten korjaamo, koti tai muu paikka.

Erikoistilanteet ja haasteet

Hinauspalvelu ei aina ole yksinkertaista, ja tietyt tilanteet voivat tuoda mukanaan erityisiä haasteita. Esimerkiksi talviolosuhteet, kuten lumi ja jää, voivat tehdä hinauksesta haastavampaa. Tällaisissa tilanteissa on tärkeää, että hinauspalvelulla on käytössään asianmukainen kalusto ja kokeneet kuljettajat, jotka osaavat toimia vaikeissakin olosuhteissa. Meillä on laaja kokemus erilaisten haastavien tilanteiden hoitamisesta, mikä takaa sen, että asiakkaamme saavat apua kaikissa olosuhteissa.

Toinen esimerkki erikoistilanteista on suurten ajoneuvojen, kuten traktorien tai muiden raskaiden koneiden, hinaus. Tämä vaatii erityisosaamista ja -kalustoa, jotta työ voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti. Meidän monipuolinen kalustomme ja ammattitaitoiset kuljettajamme mahdollistavat sen, että voimme tarjota hinauspalveluita myös näissä vaativissa tilanteissa.

Hinauskalusto ja välineet

Hinauspalvelun onnistuminen riippuu pitkälti käytettävissä olevasta kalustosta ja välineistä. Meillä on käytössämme 14 hinaus- ja autonkuljetusautoa, jotka on varustettu nykyaikaisella teknologialla ja välineillä. Tämä monipuolinen kalusto mahdollistaa sen, että voimme tarjota hinauspalveluita kaikenlaisille ajoneuvoille, henkilöautoista raskaisiin koneisiin. Kalustomme säännöllinen huolto ja päivitys takaavat sen, että voimme tarjota luotettavaa ja tehokasta palvelua kaikissa tilanteissa.

Lisäksi käytössämme on erilaisia erikoisvälineitä, jotka helpottavat hinauksen suorittamista haastavissa olosuhteissa. Esimerkiksi vinssit, nosturit ja muut apuvälineet mahdollistavat sen, että voimme hoitaa hinauksen turvallisesti ja nopeasti, riippumatta tilanteen vaativuudesta. Tämä varustelutaso yhdistettynä kokeneisiin kuljettajiimme tekee meistä luotettavan ja ammattitaitoisen hinauspalvelun tarjoajan.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Miten Hinaus Sjöberg Oy hoitaa auton hinauksen?
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0