Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Hinausauto ja Mercedes

Maksaako vakuutus hinauksen?

Monet autoilijat pohtivat, kattaako heidän vakuutuksensa hinauksen kustannukset. Vastaus tähän kysymykseen riippuu pitkälti vakuutuksen tyypistä ja vakuutusyhtiön ehdoista. Yleisesti ottaen kaskovakuutus kattaa hinauksen, mutta perusliikennevakuutus ei välttämättä sisällä tätä palvelua. On tärkeää tarkistaa vakuutusehdot huolellisesti ja varmistaa, mitä palveluita vakuutus kattaa.

Useimmat vakuutusyhtiöt tarjoavat hinauksen ilman omavastuuta, mikä tarkoittaa, että vakuutuksenottaja ei joudu maksamaan mitään ylimääräistä hinauksesta. Tämä voi olla suuri helpotus, erityisesti yllättävissä tilanteissa, kuten auton rikkoutuessa kesken matkan. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että vakuutusten kattavuus vaihtelee eri yhtiöiden välillä, joten on suositeltavaa ottaa yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja selvittää tarkat ehdot.

Hinauksen hinta ja siihen vaikuttavat tekijät

Hinauksen hinta voi vaihdella suuresti riippuen useista tekijöistä. Yksi merkittävimmistä tekijöistä on hinausmatkan pituus. Pitkät hinausmatkat nostavat luonnollisesti hintaa, kun taas lyhyemmät matkat, kuten siirrot piha-alueilla, ovat edullisempia. Myös hinattavan ajoneuvon koko ja paino vaikuttavat hintaan; suurempien ajoneuvojen hinaaminen vaatii usein järeämpää kalustoa ja voi siten olla kalliimpaa.

Hinauksen kiireellisyys on myös merkittävä hintaan vaikuttava tekijä. Kiireelliset hinaukset, jotka tehdään esimerkiksi viikonloppuisin tai pyhäpäivinä, voivat olla kalliimpia kuin arkipäivisin tehtävät hinaukset. Jos hinauksella ei ole kiire, voi olla järkevää ajoittaa se arkipäivälle kustannusten minimoimiseksi.

Vakuutuksen kattavuuden tarkistaminen

Ennen hinauksen tilaamista on suositeltavaa tarkistaa vakuutuksen kattavuus. Tämä voidaan tehdä ottamalla yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön tai tarkistamalla vakuutusehdot itse. Usein vakuutusyhtiöt tarjoavat asiakaspalvelua, joka voi auttaa selvittämään, kattaako vakuutus hinauksen ja millä ehdoilla. Tämä voi säästää aikaa ja vaivaa, kun tietää etukäteen, mitä odottaa.

Jos olet epävarma vakuutuksen kattavuudesta, voit myös ottaa yhteyttä hinauspalveluun, joka voi auttaa selvittämään asian puolestasi. Meidän 24/7 päivystysnumeromme on aina valmiina auttamaan ja varmistamaan, että saat tarvitsemasi tiedot ja palvelut nopeasti ja vaivattomasti.

Milloin hinauspalvelua tarvitaan?

Hinauspalvelua tarvitaan monissa eri tilanteissa. Yleisimpiä syitä ovat auton rikkoutuminen kesken matkan, onnettomuudet ja tilanteet, joissa auto ei käynnisty. Näissä tilanteissa hinauspalvelu voi olla ainoa keino saada ajoneuvo turvallisesti korjaamolle tai muuhun haluttuun paikkaan. Hinauspalvelu voi myös auttaa, jos auto on jäänyt jumiin esimerkiksi lumihankeen tai ojaan.

Hinauspalvelu ei kuitenkaan aina ole tarpeen. Joissakin tapauksissa ongelma voidaan ratkaista paikan päällä, esimerkiksi antamalla apuvirtaa käynnistykseen tai avaamalla lukkiutuneet ovet. On hyvä tietää, että hinauspalvelut tarjoavat usein myös näitä lisäpalveluita, joten aina ei tarvitse turvautua hinaukseen.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Yhteenveto

Vakuutuksen kattavuus hinauksessa riippuu monista tekijöistä, kuten vakuutuksen tyypistä ja vakuutusyhtiön ehdoista. On tärkeää tarkistaa vakuutusehdot huolellisesti ja varmistaa, mitä palveluita vakuutus kattaa. Hinauksen hinta vaihtelee hinausmatkan pituuden, ajoneuvon koon ja hinauksen kiireellisyyden mukaan. Ennen hinauksen tilaamista on suositeltavaa tarkistaa vakuutuksen kattavuus ja ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön tai hinauspalveluun tarvittaessa.

Hinauspalvelua tarvitaan monissa eri tilanteissa, mutta aina hinaus ei ole välttämätön. Joissakin tapauksissa ongelma voidaan ratkaista paikan päällä, esimerkiksi antamalla apuvirtaa tai avaamalla lukkiutuneet ovet. On hyvä tietää, että hinauspalvelut tarjoavat usein myös näitä lisäpalveluita, joten aina ei tarvitse turvautua hinaukseen.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Maksaako vakuutus hinauksen?
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0