Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
hinausautot ja kuljetettava auto

Kokenutta hinausapua Nummelan alueella

Kun auto hajoaa tai jää tielle, on tärkeää saada apua nopeasti ja luotettavasti. Meidän kokeneet ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua vuorokauden ympäri, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että apu on aina saatavilla, olipa kyseessä sitten kiireellinen hinaus tai pienempi ongelma, kuten apuvirran antaminen.

Ymmärrämme, että auto-ongelmat voivat aiheuttaa stressiä ja haittaa arjen sujuvuudelle. Siksi pyrimme tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua, jotta pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian. Meidän monipuolinen kalustomme ja ammattitaitoiset kuskimme varmistavat, että voimme auttaa sinua kaikissa tilanteissa, olipa kyseessä henkilöauto, moottoripyörä tai raskas ajoneuvo.

Monipuoliset hinauspalvelut

Hinauspalvelumme kattaa laajan valikoiman erilaisia ajoneuvoja ja tilanteita. Voimme hinata henkilöautot, moottoripyörät, pakettiautot, asuntoautot, asuntovaunut ja peräkärryt. Lisäksi olemme erikoistuneet raskaiden ajoneuvojen, kuten bussien ja kuorma-autojen hinaamiseen. Tämä monipuolisuus takaa, että voimme tarjota apua lähes kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Hinaus ei aina ole ainoa ratkaisu. Tarjoamme myös muita palveluita, kuten apua oven avaamisessa tai apuvirran antamisessa. Näin voimme usein ratkaista ongelman paikan päällä ilman, että ajoneuvoa tarvitsee hinata. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä sinulta että meiltä.

Hinauksen hinta ja vakuutukset

Hinauksen hinta vaihtelee useiden tekijöiden mukaan, kuten hinausmatkan pituuden, ajoneuvon koon ja hinauksen kiireellisyyden perusteella. Pitkät hinausmatkat ja suurempien ajoneuvojen hinaaminen voivat nostaa hintaa, mutta useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat hinauksen kustannukset ilman omavastuuta. Voimme myös laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi, mikäli vakuutusturvasi kattaa hinauksen.

Jos vakuutus ei kata hinauksen kustannuksia, voit maksaa hinauksen itse helposti pankki- tai luottokortilla, käteisellä tai laskulla. Hinauksen hinta on edullisempi arkisin, joten kiireettömät hinaukset kannattaa ajoittaa arkipäiville. Meidän tavoitteemme on tehdä hinauksen tilaamisesta ja maksamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Hinauspalvelun tilaaminen

Hinauspalvelun tilaaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit soittaa meille mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja päivystyksemme järjestää apua varmasti. Kun soitat, kerro kuka olet, tarkka osoite hinauspaikalle, ajoneuvon rekisteritunnus ja ajoneuvotyyppi sekä lyhyt kuvaus tilanteesta. Näin voimme varmistaa, että oikeanlainen apu saapuu paikalle mahdollisimman nopeasti.

Voimme hinata ajoneuvosi esimerkiksi suoraan merkkihuoltoon tai muuhun sovittuun paikkaan. Kuskeillamme on pääsy kaikkien suurimpien liikkeiden aidatuille pysäköintialueille myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämä takaa, että ajoneuvosi pääsee turvallisesti perille, vaikka hinaus tapahtuisi epätavalliseen aikaan.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Asiakastyytyväisyys ja luotettavuus

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme saaneet tuhansia positiivisia asiakaspalautteita, ja valtaosa asiakkaistamme on antanut kiitettävän arvosanan toiminnastamme. Tämä kertoo siitä, että asiakkaamme arvostavat nopeaa, asiallista ja ystävällistä palveluamme.

Meidän tavoitteemme on tarjota luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä pieni ongelma tai suurempi hinausoperaatio, voit olla varma, että me hoidamme sen nopeasti ja tehokkaasti. Asiakkaidemme tyytyväisyys on paras palkintomme, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen asiakas kokee saavansa parasta mahdollista palvelua.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Kokenutta hinausapua Nummelan alueella
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0