Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Hinausauto ja Mercedes

Hinaus Sjöberg Oy: Nummelan hinauspalvelut

Nummelan alueella autoilijat voivat luottaa siihen, että hinauspalvelut ovat aina saatavilla. Olipa kyseessä sitten äkillinen tekninen vika, rengasrikko tai onnettomuus, hinauspalvelut tarjoavat nopean ja luotettavan avun. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, että autoilijat voivat kohdata ongelmia milloin tahansa vuorokaudesta.

Hinauspalvelut eivät rajoitu pelkästään henkilöautoihin. Myös raskaammat ajoneuvot, kuten pakettiautot ja traktorit, voidaan hinata turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä monipuolisuus tekee hinauspalveluista korvaamattoman avun kaikille tienkäyttäjille.

Ympärivuorokautinen apu

Yksi hinauspalveluiden suurimmista eduista on niiden saatavuus ympäri vuorokauden. Tämä tarkoittaa, että apua on saatavilla myös öisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Tämä jatkuva valmiustila varmistaa, että autoilijat eivät jää pulaan, vaikka ongelmat ilmenisivätkin epätavallisiin aikoihin.

Ympärivuorokautinen palvelu on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Talvella liukkaat tiet ja kovat pakkaset voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kun taas kesällä pitkät ajomatkat voivat johtaa ylikuumenemiseen ja muihin teknisiin vikoihin.

Akkupalvelut ja käynnistysapu

Monet autoilijat ovat kokeneet sen turhauttavan hetken, kun auto ei käynnisty akun tyhjennyttyä. Tällaisissa tilanteissa käynnistysapu on korvaamaton palvelu. Ammattilaiset voivat nopeasti ja turvallisesti käynnistää auton, jotta matka voi jatkua ilman suuria viivästyksiä.

Käynnistysapu ei rajoitu pelkästään henkilöautoihin. Myös raskaammat ajoneuvot ja erikoiskalusto voivat hyötyä tästä palvelusta. Tämä monipuolisuus varmistaa, että kaikki tienkäyttäjät voivat luottaa siihen, että apua on saatavilla tarvittaessa.

Koneiden ja ajoneuvojen kuljetus

Hinauspalvelut eivät rajoitu pelkästään hätätilanteisiin. Myös koneiden ja ajoneuvojen kuljetus on tärkeä osa palveluvalikoimaa. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun ajoneuvo tai kone on siirrettävä huoltoon tai uuteen sijaintiin.

Kuljetuspalvelut ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka tarvitsevat säännöllisesti erilaisten koneiden ja ajoneuvojen siirtoa. Ammattitaitoiset kuljettajat varmistavat, että kuljetukset sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Ammattitaitoiset kuljettajat

Hinauspalveluiden laatu riippuu pitkälti kuljettajien ammattitaidosta ja kokemuksesta. Ammattitaitoiset kuljettajat osaavat käsitellä erilaisia tilanteita ja ajoneuvoja, mikä varmistaa, että hinaus- ja kuljetuspalvelut sujuvat ongelmitta.

Kuljettajien jatkuva koulutus ja kokemus erilaisista hinaus- ja kuljetustilanteista tekevät heistä luotettavia ammattilaisia. Tämä varmistaa, että asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän ajoneuvonsa ja koneensa ovat hyvissä käsissä.

Auto jättää, Sjöberg ei

Olemme toimineet hinaus- ja autonkuljetusalalla jo 1950-luvulta asti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Kalustoomme  kuuluu 25 hinausautoa, 4 raskaan kaluston hinausautoa ja 17 autonkuljetusautoa. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella yli 20 henkilöä ja luottoluokituksemme on AAA.

Lue lisää meistä >>

Yhteenveto

Nummelan hinauspalvelut tarjoavat monipuolista ja luotettavaa apua kaikille tienkäyttäjille. Ympärivuorokautinen saatavuus, monipuoliset palvelut ja ammattitaitoiset kuljettajat tekevät hinauspalveluista korvaamattoman avun niin hätätilanteissa kuin suunnitelluissa kuljetuksissakin.

Olipa kyseessä sitten henkilöauton hinaus, käynnistysapu tai koneiden kuljetus, hinauspalvelut varmistavat, että apua on aina saatavilla. Tämä tuo mielenrauhaa ja varmuutta kaikille tienkäyttäjille, jotka voivat luottaa siihen, että apu on aina lähellä.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Hinaus Sjöberg Oy: Nummelan hinauspalvelut
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0