Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Autonkuljetus pääkaupunkiseudulla

Tiepalvelu Vantaa: Hinaus Sjöberg

Kun auto hajoaa tai tarvitsee apua tien päällä, on tärkeää tietää, että apu on saatavilla ympäri vuorokauden. Vantaalla toimivat tiepalvelut tarjoavat juuri tätä – luotettavaa ja nopeaa apua, olipa kyseessä sitten arki, viikonloppu tai pyhäpäivä. Ympärivuorokautinen palvelu varmistaa, että et jää pulaan missään tilanteessa.

Ympärivuorokautinen tiepalvelu kattaa monenlaisia tarpeita. Se voi sisältää hinauspalvelut, apuvirran antamisen, renkaanvaihdon ja paljon muuta. Tällainen palvelu on erityisen tärkeä, kun ajatellaan, että ongelmat tien päällä voivat sattua milloin tahansa ja missä tahansa. Tällöin nopea ja ammattitaitoinen apu on korvaamatonta.

Apuvirran antaminen ja muut tiepalvelut

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita autoilijat kohtaavat, on akun tyhjeneminen. Tämä voi tapahtua monista syistä, kuten kylmästä säästä tai unohtuneista valoista. Apuvirran antaminen on yksi tiepalveluiden peruspalveluista, ja se voi pelastaa päivän, kun auto ei käynnisty. Ammattitaitoinen henkilökunta osaa antaa apuvirran turvallisesti ja tehokkaasti, jotta pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian.

Lisäksi tiepalvelut voivat auttaa monissa muissakin tilanteissa. Esimerkiksi renkaan puhkeaminen tai avaimien lukitseminen autoon ovat tilanteita, joissa tiepalvelu voi olla korvaamaton apu. Näissä tilanteissa nopea ja ammattitaitoinen apu voi säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Kuljetuspalvelut ja raskaan kaluston hinaus

Hinauspalvelut eivät rajoitu pelkästään henkilöautoihin. Myös raskaan kaluston, kuten traktorien ja muiden suurten ajoneuvojen, hinaus on mahdollista. Tämä vaatii erityistä kalustoa ja ammattitaitoa, jotta raskaat ajoneuvot voidaan kuljettaa turvallisesti ja tehokkaasti. Raskaan kaluston hinauspalvelut ovat erityisen tärkeitä maatalous- ja rakennusalan toimijoille, jotka tarvitsevat luotettavaa apua suurten ajoneuvojen siirtämiseen.

Kuljetuspalvelut kattavat myös erikoiskuljetukset, kuten koneiden ja laitteiden siirrot. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi rakennustyömailla tai teollisuuslaitoksissa, joissa tarvitaan suurten ja raskaiden laitteiden siirtämistä paikasta toiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuolinen kalusto varmistavat, että kuljetukset sujuvat turvallisesti ja aikataulussa.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta

Kun tarvitset tiepalvelua, on tärkeää, että apu tulee kokeneilta ja ammattitaitoisilta henkilöiltä. Ammattitaitoinen henkilökunta osaa käsitellä monenlaisia tilanteita ja löytää parhaat ratkaisut nopeasti ja tehokkaasti. Tämä varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua ja että ongelmasi ratkeaa mahdollisimman nopeasti.

Kokemus ja ammattitaito ovat erityisen tärkeitä, kun kyseessä ovat monimutkaiset ja vaativat tilanteet, kuten raskaan kaluston hinaus tai erikoiskuljetukset. Tällöin tarvitaan erityistä osaamista ja kalustoa, jotta työ voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti. Ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja että voit luottaa saamaasi palveluun.

Monipuolinen kalusto mahdollistaa laajat palvelut

Monipuolinen kalusto on yksi tiepalveluiden kulmakivistä. Se mahdollistaa laajan palveluvalikoiman, joka kattaa kaiken henkilöautojen hinauksesta raskaan kaluston kuljetuksiin. Monipuolinen kalusto varmistaa, että apu on saatavilla kaikissa tilanteissa ja että palvelut voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kalustoon kuuluu erilaisia hinaus- ja kuljetusautoja, jotka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla ja varusteilla. Tämä mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan hinauksen ja kuljetuksen, olipa kyseessä sitten pieni henkilöauto tai suuri traktori. Monipuolinen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistavat, että saat parasta mahdollista palvelua kaikissa tilanteissa.

Auto jättää, Sjöberg ei

Olemme toimineet hinaus- ja autonkuljetusalalla jo 1950-luvulta asti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Kalustoomme  kuuluu 25 hinausautoa, 4 raskaan kaluston hinausautoa ja 17 autonkuljetusautoa. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella yli 20 henkilöä ja luottoluokituksemme on AAA.

Lue lisää meistä >>

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Tiepalvelu Vantaa: Hinaus Sjöberg
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0