Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.

Hinauspalvelut Vantaan alueella

Kun auto hajoaa tai joutuu onnettomuuteen, on tärkeää saada apua nopeasti. Meidän palvelumme on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä tai yöstä tarvitset apua. Ympärivuorokautinen palvelu on erityisen tärkeä, koska auto-ongelmat eivät katso kelloa.

Ympärivuorokautinen palvelu ei ainoastaan tarjoa mielenrauhaa, vaan myös varmistaa, että saat apua mahdollisimman nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet keskellä kiireistä liikennettä tai syrjäisellä alueella. Meidän kokeneet kuljettajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa tilanteissa, olipa kyseessä sitten pieni tekninen vika tai vakavampi onnettomuus.

Apuvirta ja oven avaus

Monet auto-ongelmat voidaan ratkaista ilman hinausta. Esimerkiksi, jos autosi akku on tyhjentynyt, voimme tarjota apuvirtaa käynnistykseen. Tämä on nopea ja tehokas tapa saada autosi takaisin liikenteeseen ilman tarvetta hinaamiseen. Apuvirran antaminen on yksi yleisimmistä palveluistamme, ja se voi säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa.

Toinen yleinen ongelma on auton avaimien unohtaminen sisälle. Tällaisessa tilanteessa voimme auttaa avaamaan auton oven ilman, että se vahingoittuu. Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen, jos olet kiireessä tai kaukana kotoa. Meidän ammattitaitoiset kuljettajamme osaavat avata auton ovet turvallisesti ja nopeasti.

Koneiden ja raskaiden ajoneuvojen kuljetus

Hinauspalvelumme ei rajoitu pelkästään henkilöautoihin. Meillä on monipuolinen kalusto, joka mahdollistaa myös raskaiden ajoneuvojen ja koneiden kuljetuksen. Tämä tarkoittaa, että voimme auttaa sinua, olipa kyseessä sitten traktori, kuorma-auto tai muu raskas kalusto. Raskaiden ajoneuvojen kuljetus vaatii erityisosaamista ja -kalustoa, ja meillä on molemmat.

Raskaiden ajoneuvojen kuljetus on usein tarpeen esimerkiksi rakennustyömailla tai maataloudessa. Meidän palvelumme varmistaa, että saat tarvitsemasi kaluston perille turvallisesti ja ajallaan. Tämä on erityisen tärkeää, jos aikataulut ovat tiukat ja työmaa ei voi odottaa. Voit luottaa siihen, että me hoidamme kuljetuksen ammattitaidolla ja tehokkuudella.

Hinauksen hinta ja vakuutukset

Hinauksen hinta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, kuten hinausmatkan pituuden, ajoneuvon koon ja hinauksen kiireellisyyden perusteella. Pitkät hinausmatkat ja suuremmat ajoneuvot voivat nostaa hintaa, mutta useimmissa tapauksissa vakuutusyhtiö kattaa kustannukset. On tärkeää tarkistaa vakuutuksesi kattavuus etukäteen, jotta tiedät, mitä odottaa.

Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat hinauksen ilman omavastuuta, mikä tekee palvelusta edullisemman sinulle. Voimme myös laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi, mikä vähentää paperityötä ja tekee prosessista sujuvamman. Jos vakuutuksesi ei kata hinausta, voit maksaa palvelun itse pankki- tai luottokortilla, käteisellä tai laskulla.

Asiakastyytyväisyys ja luotettavuus

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme saaneet tuhansia positiivisia asiakaspalautteita, ja valtaosa asiakkaistamme on antanut kiitettävän arvosanan toiminnastamme. Tämä kertoo siitä, että palvelumme on luotettavaa ja ammattitaitoista. Meidän tavoitteemme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset ja tarjota parasta mahdollista palvelua.

Luotettavuus on erityisen tärkeää hinauspalveluissa, koska asiakkaat luottavat meihin vaikeissa tilanteissa. Meidän kokeneet kuljettajamme ja monipuolinen kalustomme varmistavat, että voimme tarjota apua kaikissa tilanteissa. Voit luottaa siihen, että me hoidamme hinauksen nopeasti ja sujuvasti, olipa kyseessä sitten pieni tekninen vika tai vakavampi onnettomuus.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Hinauspalvelut Vantaan alueella
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0