Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.

Luotettava hinaus, Vihti – 24/7 palvelu

Kun auto jättää tien päälle tai tarvitset apua ajoneuvon siirtämisessä, on tärkeää tietää, että apua on saatavilla ympäri vuorokauden. Meidän hinauspalvelumme Vihdissä on valmiina auttamaan sinua 24/7, olipa kyseessä arki, viikonloppu tai pyhäpäivä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin missä ja milloin tahansa, kun tarvitset hinauspalvelua.

Ympärivuorokautinen palvelu ei ainoastaan tuo mielenrauhaa, vaan se myös varmistaa, että et jää pulaan missään tilanteessa. Olipa kyseessä auton käynnistysongelma, rengasrikko tai vakavampi tekninen vika, me olemme valmiina auttamaan. Hinaus Sjöberg Oy:n kokeneet ja ammattitaitoiset kuskit ovat aina valmiina lähtemään liikkeelle ja tarjoamaan nopeaa ja luotettavaa apua.

Monipuoliset hinauspalvelut

Hinauspalvelumme kattaa laajan valikoiman erilaisia ajoneuvoja ja tilanteita. Meillä on käytössämme 14 hinaus- ja autonkuljetusautoa, jotka mahdollistavat kaikenlaisten ajoneuvojen hinauksen henkilöautoista traktoreihin. Tämä monipuolinen kalusto takaa, että voimme tarjota apua juuri sinun tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Palveluihimme kuuluu muun muassa henkilöautojen, moottoripyörien, pakettiautojen, asuntoautojen ja peräkärryjen hinaus. Lisäksi olemme erikoistuneet raskaiden ajoneuvojen, kuten bussien ja kuorma-autojen, hinaamiseen. Tämä tarkoittaa, että voimme auttaa sinua riippumatta siitä, millainen ajoneuvo sinulla on tai millaisessa tilanteessa olet.

Hinauspalvelun tilaaminen

Hinauspalvelun tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit soittaa meille mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja päivystysnumeromme kautta saat apua nopeasti. Kun soitat, kerro kuka olet, missä ajoneuvo sijaitsee ja millainen tilanne on kyseessä. Näin voimme varmistaa, että oikeanlainen apu saapuu paikalle mahdollisimman nopeasti.

On myös hyvä muistaa, että useimmissa tapauksissa vakuutusyhtiösi kattaa hinauksen kustannukset. Voimme lähettää laskun suoraan vakuutusyhtiöllesi, mikä tekee prosessista sinulle mahdollisimman helpon ja stressittömän. Jos vakuutuksesi ei kata hinauksen kustannuksia, voit maksaa hinauksen itse käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Lisäpalvelut ja apuvirta

Hinauspalvelun lisäksi tarjoamme myös muita hyödyllisiä palveluita, kuten apua oven avaamisessa ja apuvirran antamisessa. Joskus ongelma voi ratketa ilman hinausta, ja tällöin voimme tarjota nopean ja tehokkaan ratkaisun paikan päällä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja voit jatkaa matkaasi mahdollisimman pian.

Apuvirta on erityisen hyödyllinen palvelu, jos autosi akku on tyhjentynyt. Meidän ammattilaisemme voivat antaa apuvirtaa ja varmistaa, että autosi käynnistyy turvallisesti. Tämä on nopea ja kätevä tapa ratkaista yleinen ongelma, joka voi sattua kenelle tahansa.

Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Luotettavuus ja ammattitaito ovat toimintamme kulmakiviä, ja haluamme varmistaa, että jokainen hinaus hoidetaan nopeasti ja sujuvasti.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi panostamme jatkuvasti palvelumme laatuun. Hinaus Sjöberg Oy:n kokeneet kuskit ja monipuolinen kalusto takaavat, että voimme tarjota luotettavaa ja tehokasta apua kaikissa tilanteissa. Voit luottaa siihen, että olemme aina valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset hinauspalvelua Vihdissä.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Luotettava hinaus, Vihti - 24/7 palvelu
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0