Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Hinaus Sjöberg palvelee 24/7

Ammattitaitoiset hinauspalvelut vuodesta 1986

Liikenteessä voi sattua ja tapahtua monenlaista, ja silloin ammattitaitoiset hinauspalvelut ovat korvaamattomia. Olipa kyseessä rengasrikko, tekninen vika tai onnettomuus, hinauspalvelut varmistavat, että ajoneuvo saadaan turvallisesti pois tieltä ja tarvittaessa korjaamolle. Tämä ei ainoastaan paranna liikenneturvallisuutta, vaan myös vähentää ruuhkia ja estää lisävahinkoja.

Hinauspalvelut eivät rajoitu pelkästään henkilöautoihin. Myös raskaammat ajoneuvot, kuten kuorma-autot ja traktorit, tarvitsevat toisinaan hinausapua. Monipuolinen kalusto ja kokeneet kuljettajat ovat avainasemassa, kun tarvitaan erikoisosaamista ja -välineitä erilaisten ajoneuvojen hinaamiseen.

Ympärivuorokautinen palvelu

Yksi tärkeimmistä tekijöistä hinauspalveluiden luotettavuudessa on niiden saatavuus. Liikenneonnettomuudet ja tekniset viat eivät katso aikaa tai paikkaa, ja siksi onkin elintärkeää, että hinauspalvelut ovat saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Tämä varmistaa, että apu on aina lähellä, riippumatta siitä, milloin ongelma ilmenee.

Ympärivuorokautinen palvelu vaatii myös joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä. Ammattitaitoiset kuljettajat ovat valmiina lähtemään liikkeelle lyhyellä varoitusajalla, mikä minimoi odotusajan ja varmistaa, että ajoneuvo saadaan nopeasti takaisin liikenteeseen tai turvalliseen paikkaan.

Monipuolinen kalusto

Hinauspalveluiden tehokkuus ja monipuolisuus riippuvat suurelta osin käytettävissä olevasta kalustosta. Moderni ja hyvin huollettu hinauskalusto mahdollistaa erilaisten ajoneuvojen hinaamisen turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä kattaa kaiken henkilöautoista raskaisiin ajoneuvoihin ja erikoiskalustoon, kuten traktoreihin ja työkoneisiin.

Monipuolinen kalusto ei ainoastaan paranna palvelun laatua, vaan myös laajentaa sen soveltuvuutta erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi, jos ajoneuvo on vaikeasti saavutettavassa paikassa, erikoisvarusteltu hinausauto voi olla ainoa ratkaisu. Tämä tekee hinauspalveluista joustavan ja luotettavan kumppanin kaikissa kuljetustarpeissa.

Akkupalvelut ja käynnistysapu

Hinauspalvelut eivät rajoitu pelkästään ajoneuvojen siirtämiseen. Usein apua tarvitaan myös silloin, kun ajoneuvo ei käynnisty. Tämä voi johtua esimerkiksi tyhjästä akusta, jolloin käynnistysapu on tarpeen. Ammattitaitoiset hinauspalvelut tarjoavat myös akkupalveluita, jotka varmistavat, että ajoneuvo saadaan nopeasti takaisin liikenteeseen ilman tarvetta hinaamiseen.

Käynnistysapu on erityisen tärkeää talvikuukausina, jolloin kylmät olosuhteet voivat aiheuttaa ongelmia akuille. Nopea ja tehokas apu voi säästää aikaa ja vaivaa, ja varmistaa, että matka jatkuu suunnitellusti. Tämä tekee hinauspalveluista monipuolisen ja arvokkaan kumppanin kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmatilanteissa.

Auto jättää, Sjöberg ei

Olemme toimineet hinaus- ja autonkuljetusalalla jo 1950-luvulta asti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Kalustoomme  kuuluu 25 hinausautoa, 4 raskaan kaluston hinausautoa ja 17 autonkuljetusautoa. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella yli 20 henkilöä ja luottoluokituksemme on AAA.

Lue lisää meistä >>

Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajat

Hinauspalveluiden laatu riippuu suurelta osin kuljettajien ammattitaidosta ja kokemuksesta. Kokeneet kuljettajat osaavat toimia nopeasti ja tehokkaasti erilaisissa tilanteissa, mikä parantaa palvelun laatua ja luotettavuutta. He tuntevat paikalliset olosuhteet ja tietävät, miten toimia turvallisesti ja tehokkaasti.

Ammattitaitoiset kuljettajat eivät ainoastaan hallitse hinauskaluston käytön, vaan myös asiakaspalvelun. He osaavat kohdata asiakkaat ystävällisesti ja ammattimaisesti, mikä tekee koko prosessista sujuvan ja miellyttävän. Tämä yhdistelmä teknistä osaamista ja asiakaspalvelutaitoja tekee hinauspalveluista luotettavan ja arvostetun kumppanin kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmatilanteissa.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Ammattitaitoiset hinauspalvelut vuodesta 1986
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0