Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.
Raskaan kaluston hinausauto

Hinauspalvelu Uudellamaalla – Raskaan kaluston ammattilaiset

Raskaan kaluston hinauspalvelut ovat elintärkeitä, kun suuret ajoneuvot, kuten kuorma-autot, bussit ja yhdistelmät, kohtaavat ongelmia tiellä. Uudellamaalla toimivat hinauspalvelut tarjoavat kattavia ratkaisuja näiden ajoneuvojen hinaukseen ja kuljetukseen. Meidän palvelumme ovat saatavilla ympäri vuorokauden, mikä takaa, että apu on aina lähellä, olipa kyseessä kiireellinen tilanne tai suunniteltu kuljetus.

Raskaan kaluston hinauksessa tarvitaan erityisosaamista ja -kalustoa. Meillä on käytössämme monipuolinen kalusto, joka mahdollistaa erilaisten ajoneuvojen hinauksen ja kuljetuksen. Tämä sisältää muun muassa neljäakseliset raskashinausautot, jotka soveltuvat erityisen hyvin suurten ja painavien ajoneuvojen siirtoon.

Hinauspalveluiden monipuolisuus

Hinauspalvelut eivät rajoitu pelkästään ajoneuvojen siirtoon. Tarjoamme myös irtovetoja ja nostoja, jotka ovat tarpeen esimerkiksi silloin, kun ajoneuvo on juuttunut hankalaan paikkaan tai vaatii nostamista. Näissä tilanteissa kokeneet ammattilaisemme käyttävät erikoisvarusteltuja hinausautoja ja nostorautoja, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan toimenpiteen.

Lisäksi tarjoamme käynnistysapua, joka on erityisen hyödyllistä kylminä talvikuukausina, kun ajoneuvot saattavat kieltäytyä käynnistymästä. Tämä palvelu on saatavilla niin henkilöautoille kuin raskaalle kalustollekin, ja se voidaan suorittaa nopeasti paikan päällä.

Kaluston ja henkilöstön merkitys

Raskaan kaluston hinauksessa kaluston laatu ja monipuolisuus ovat avainasemassa. Meillä on käytössämme useita erilaisia hinausautoja, jotka on varusteltu kaikilla tarvittavilla työkaluilla ja nostoraudoilla. Tämä mahdollistaa erilaisten ajoneuvojen ja tilanteiden tehokkaan käsittelyn. Esimerkiksi puoliperävaunulavetti on erinomainen valinta konekuljetuksiin, kun taas lavaraskashinausautot soveltuvat pienempien kuorma-autojen ja linja-autojen hinaukseen.

Henkilöstömme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista kuskeista, jotka ovat erikoistuneet raskaan kaluston hinaukseen. Heidän asiantuntemuksensa ja nopea reagointikykynsä takaavat, että hinaus- ja kuljetuspalvelut suoritetaan aina turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä on erityisen tärkeää, kun käsitellään suuria ja painavia ajoneuvoja, jotka vaativat erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta.

Hinauspalveluiden tilaaminen ja hinnoittelu

Hinauspalveluiden tilaaminen on tehty helpoksi ja joustavaksi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja päivystämme 24/7, jotta voimme vastata kaikkiin tarpeisiisi nopeasti. Kun teet tilauksen, kerro meille ajoneuvon tiedot, kuten tyyppi, ongelma, omapaino ja kokonaispaino, sekä sijainti ja määränpää. Näiden tietojen avulla voimme suunnitella ja toteuttaa hinauksen mahdollisimman tehokkaasti.

Hinnoittelu perustuu hinauksen kestoon, ajankohtaan ja matkan pituuteen. Esimerkiksi kiireelliset hinaukset saattavat olla hieman kalliimpia, mutta takaamme aina kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvän hinnoittelun. Voit kysyä hintaa ja tehdä tilauksen milloin tahansa, ja olemme aina valmiina auttamaan sinua.

Yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, mikä helpottaa asiakkaidemme asiointia ja varmistaa sujuvan palvelun. Tämä tarkoittaa, että voimme hoitaa tarvittavat paperityöt ja yhteydenotot vakuutusyhtiöihin puolestasi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Yhteistyömme ansiosta voimme tarjota nopeaa ja tehokasta apua kaikissa hinaus- ja kuljetustarpeissa.

Vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävä yhteistyö on erityisen tärkeää, kun kyseessä ovat suuret ja arvokkaat ajoneuvot, kuten kuorma-autot ja bussit. Näissä tapauksissa on tärkeää, että kaikki toimenpiteet suoritetaan oikein ja että vakuutus kattaa mahdolliset vahingot. Meidän ammattilaisemme varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Auto jättää, Sjöberg ei

Olemme toimineet hinaus- ja autonkuljetusalalla jo 1950-luvulta asti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Kalustoomme  kuuluu 25 hinausautoa, 4 raskaan kaluston hinausautoa ja 17 autonkuljetusautoa. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella yli 20 henkilöä ja luottoluokituksemme on AAA.

Lue lisää meistä >>

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Hinauspalvelu Uudellamaalla - Raskaan kaluston ammattilaiset
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0