Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.

Hinaus Sjöberg Oy – ammattitaitoiset kuljettajat apunasi

Kun auto hajoaa keskellä yötä tai joudut onnettomuuteen, on tärkeää tietää, että apu on aina saatavilla. Meidän hinauspalvelumme toimii 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin, olipa kyseessä arki, viikonloppu tai pyhäpäivä. Ympärivuorokautinen palvelu takaa, että et jää pulaan missään tilanteessa.

Hinauspalvelumme kattaa koko Läntisen Uudenmaan alueen, keskittyen erityisesti pääkaupunkiseutuun. Tämä laaja toiminta-alueemme varmistaa, että apu on aina lähellä, riippumatta siitä, missä olet. Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa hinaus- ja kuljetustarpeissasi.

Ammattitaitoiset kuljettajat

Meidän kuljettajamme ovat alansa huippuosaajia, joilla on vuosien kokemus hinaus- ja kuljetuspalveluista. Heidän ammattitaitonsa ja asiakaspalveluhenkisyytensä takaavat, että saat parasta mahdollista palvelua joka tilanteessa. Kuljettajamme ovat koulutettuja käsittelemään erilaisia ajoneuvoja ja tilanteita, mikä tekee heistä luotettavia ja tehokkaita.

Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi panostamme jatkuvasti kuljettajiemme koulutukseen ja kalustomme ylläpitoon. Näin voimme varmistaa, että palvelumme on aina korkealaatuista ja luotettavaa.

Monipuolinen kalusto

Meillä on käytössämme 14 hinaus- ja autonkuljetusautoa, jotka mahdollistavat monipuoliset hinauspalvelut. Kalustomme avulla voimme hinata niin henkilöautot, pakettiautot kuin raskaammatkin ajoneuvot, kuten traktorit. Tämä monipuolisuus tekee meistä joustavan ja tehokkaan kumppanin kaikissa hinaus- ja kuljetustarpeissa.

Kalustomme on jatkuvasti huollettu ja päivitetty vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia. Tämä takaa, että voimme tarjota nopeaa ja luotettavaa palvelua kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä pieni henkilöauto tai suuri maatalouskone, meillä on oikeat välineet ja osaaminen sen kuljettamiseen.

Apua akun tyhjentyessä

Akun tyhjeneminen voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa. Onneksi me tarjoamme myös apua akun käynnistämiseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme voivat tulla paikalle nopeasti ja käynnistää autosi akun, jotta pääset jatkamaan matkaasi ilman suuria viivästyksiä.

Akkuongelmat ovat yleisiä erityisesti talvella, kun kylmät lämpötilat rasittavat akkuja. Siksi on hyvä tietää, että apu on aina lähellä. Meidän palvelumme avulla voit välttää turhat stressit ja varmistaa, että autosi toimii moitteettomasti kaikissa olosuhteissa.

Koneiden kuljetus

Meidän palveluihimme kuuluu myös erilaisten koneiden kuljetus. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi rakennustyömailla, maataloudessa tai teollisuudessa. Kuljetamme koneet turvallisesti ja tehokkaasti paikasta toiseen, varmistaen, että ne saapuvat perille vahingoittumattomina.

Koneiden kuljetus vaatii erityisosaamista ja oikeanlaista kalustoa. Meidän ammattitaitoiset kuljettajamme ja monipuolinen kalustomme takaavat, että voimme hoitaa myös vaativimmat kuljetukset. Olipa kyseessä pieni työkone tai suuri maatalouskone, meillä on tarvittava osaaminen ja välineet sen kuljettamiseen.

Auto jättää, Sjöberg ei

Olemme toimineet hinaus- ja autonkuljetusalalla jo 1950-luvulta asti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

Kalustoomme  kuuluu 25 hinausautoa, 4 raskaan kaluston hinausautoa ja 17 autonkuljetusautoa. Työllistämme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella yli 20 henkilöä ja luottoluokituksemme on AAA.

Lue lisää meistä >>

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Hinaus Sjöberg Oy - ammattitaitoiset kuljettajat apunasi
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0