Soita: 020 787 000 »
Hinaus Sjöberg
Auto jättää. Sjöberg ei.

Miten auton hinaus toimii?

Hinauspalvelu on monipuolinen palvelu, joka kattaa useita eri tilanteita, joissa ajoneuvo tarvitsee siirtoa. Yleisimpiä syitä hinauksen tarpeelle ovat tekniset viat, onnettomuudet ja ajoneuvon juuttuminen hankalaan paikkaan. Hinauspalvelu voi myös sisältää apua esimerkiksi oven avaamisessa tai apuvirran antamisessa, jos akku on tyhjentynyt.

Hinaus Sjöberg Oy tarjoaa kattavan valikoiman hinauspalveluita, jotka ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy arvioimaan ja korjaamaan monenlaiset viat tien päällä, mikä voi usein estää tarpeen hinaukselle kokonaan. Tämä säästää aikaa ja rahaa sekä vähentää vaivaa asiakkaalle.

Hinauksen tilaaminen

Kun ajoneuvo tarvitsee hinausta, ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä hinauspalveluun. Hinaus Sjöberg Oy:n päivystysnumero on käytettävissä 24/7, ja asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa hinausasioissa. On tärkeää antaa tarkat tiedot ajoneuvon sijainnista ja kunnosta, jotta hinausauto voi saapua paikalle mahdollisimman nopeasti ja varustettuna oikeilla välineillä.

Tilauksen yhteydessä on myös hyvä mainita, mikäli sinulla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa hinauksen kustannukset. Tämä helpottaa maksuprosessia ja vähentää paperityötä. Hinaus Sjöberg Oy voi laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi, mikäli vakuutusturvasi kattaa hinauksen.

Hinauksen suorittaminen

Kun hinausauto saapuu paikalle, kuljettaja arvioi tilanteen ja päättää parhaan tavan siirtää ajoneuvo turvallisesti. Tämä voi tarkoittaa ajoneuvon nostamista lavalle tai vetämistä hinausauton perässä. Kuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita, ja heillä on käytössään nykyaikaiset välineet, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan hinauksen.

Hinaus Sjöberg Oy:n kalusto on suunniteltu käsittelemään erilaisia ajoneuvoja, mukaan lukien henkilöautot, pakettiautot ja raskaat ajoneuvot. Tämä varmistaa, että voimme tarjota apua monenlaisissa tilanteissa ja erilaisille ajoneuvoille.

Hinauksen maksaminen

Useimmissa tapauksissa vakuutusyhtiö kattaa hinauksen kustannukset. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia maksusta paikan päällä, vaan Hinaus Sjöberg Oy laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi. On kuitenkin tärkeää tarkistaa vakuutusturvasi kattavuus etukäteen, jotta tiedät, mitä kustannuksia voit odottaa.

Jos vakuutus ei kata hinauksen kustannuksia, voit maksaa hinauksen itse. Maksuvaihtoehtoina ovat käteinen, pankkikortti, luottokortti tai lasku. Hinaus Sjöberg Oy tarjoaa joustavat maksuvaihtoehdot, jotta hinauksen maksaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Vinkkejä hinauksen välttämiseksi

Vaikka hinauspalvelu on tärkeä ja hyödyllinen, on aina parempi pyrkiä välttämään tilanteita, joissa hinausta tarvitaan. Säännöllinen ajoneuvon huolto ja tarkastukset voivat ehkäistä monia teknisiä vikoja. Tarkista esimerkiksi renkaiden kunto, öljytasot ja akun varaus säännöllisesti.

Lisäksi on hyvä pitää mukana perusvälineitä, kuten vararengas, tunkki ja apuvirtakaapelit. Näiden avulla voit ratkaista monia pieniä ongelmia itse ja välttää tarpeen hinausta varten. Hinaus Sjöberg Oy tarjoaa myös apua tien päällä, joten voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja tai apua.

Hinaus Sjöberg Oy on sitoutunut tarjoamaan luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua tai haluat lisätietoja palveluistamme.

Tilaa hinaus 24/7

Soita 24/7 päivystysnumeroomme 020 787 000 ja tilaa hinaus tai kysy palveluistamme.

Palvelemme yötä päivää vuoden jokaisena päivänä. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, läntinen Uusimaa ja Kymenlaakso.

Tilaa hinaus 24h

020 787 000
020 787 000

97 % asiakastyytyväisyys

Hinaus Sjöbergillä on tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Pyydämme palautteen kaikilta asiakkailtamme ja valtaosa arvosanoista on kiitettäviä.

 

Miten auton hinaus toimii?
4,8 (yhteensä 12 345 arviota)
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 4761 reviews.

Hinaus

★★★★★
Todella nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Olisiko soitosta mennyt n. 10-15 min ja hinuri oli paikalla.
- FX6

Bärgningsservice

★★★★★
Tack för snabb, professionell och vänlig service idag. SLS-247
- IV

Maailman parasta palvelua!

★★★★★
Olen ikuisesti kiitollinen perjantai 13.9. päivänä tapahtuneen rengasrikon pelastajalleni! Sain niin asiallista, osaavaa, rauhallista, miellyttävää, asiantuntevaa, luovaa, upeaa, parasta palvelua. Kiiiitos!!!
- Marianne Lagus

Auton hinaus

★★★★★
Loistava sujuva palvelu. Kaikki hoitui.
- Anita Lindholm

Hinaus korjaamolle

★★★★★
Nopea, helppo ja ystävällinen palvelu
- Arja Wirman

Hyvin toimii homma!

★★★★★
- Jasper Parviainen
Autonkuljetus Sjöberg Oy

Autonkuljetus Sjöberg Oy »

Autonkuljetukset valtakunnallisesti ja ammattitaidolla.

versio 1.0